Agencija za nekretnine „KRUNA NEKRETNINE“  (registarski broj 266) počela je sa radom u Kruševcu 1996.godine. Preko deset godina aktivno smo prisutni u oblasti posredovanja u prometu nepokretnosti (prodaja stanova,  kuća, poslovnih prostora, placeva, garaža). Sedište firme nalazi se u Ulici Vidovdanska broj 15, stan broj 1 u Kruševcu.

Možete nas kontaktirati na 037/3501873 ili 063/616 – 336.

Donošenje odluke o kupovini i prodaji nepokretnosti predstavlja jedan od najznačajnijih koraka u životu svakog pojedinca. Upravo se na toj činjenici i zasniva naš rad i stoga se trudimo da radimo u Vašu korist i na obostrano zadovoljstvo. Svi strahovi i dileme koje imate pri realizaciji kupovine ili prodaje nepokretnosti biće otklonjeni angažovanjem profesionalnog tima zaposlenih u agenciji KRUNA NEKRETNINE.

Razgovarajte sa nama o Vašim potrebama i željama i mi ćemo Vam predložiti najbolje rešenje i asistirati tokom celog kupoprodajnog procesa. Naš posao posredništva obuhvata prvenstveno pravnu zaštitu svojih klijenata uz pružanje maksimalne diskrecije. Profesionalni tim zaposlenih u agenciji KRUNA NEKRETNINE stoji na raspolaganju ako Vam je potrebno:

– Doći kod Vas ili Vas primiti u svojim prostorijama i dati stručan savet kako najbrže realizovati prodaju ili kupovinu nekretnina u Kruševcu

– Proceniti vrednost Vaše nekretnine

– Oglasiti nekretninu u dnevnoj štampi, na internetu, sajtu i drugim relevantnim oglasnicima

– Dovesti potencijalnog kupca u najkraćem roku

– Profesionalno pregovarati u Vaše ime

– Pronaći za Vas adekvatnu nepokretnost, poštujući Vaše želje i potrebe

– Prezentovati Vam bazu podataka svih nekretnina na tržištu i razgledanje istih

– Dati savete za podizanje stambenog kredita i asistirati pri realizaciji (sarađujemo sa vodećim poslovnim bankama)

– Kvalitetno sačiniti kupoprodajni ugovor.

Dozvolite našoj firmi i njenim iskusnim agentima da Vas podrže u životnoj finansijskoj odluci kao što je kupovina nekretnine. Kvalitet našeg rada merimo velikim brojem zadovoljnih klijenata. Agencija KRUNA NEKRETNINE deli sa Vama san o novom domu i želi da Vam pomogne da ga ostvarite.

Srdačan pozdrav,

KRUNA NEKRETNINE